Skip links

Persienner Enskede

På Stockholm Glas och Solskydd har vi jobbat i många år med solskydd av olika slag. Vi är experter på våra produktområden, och behöver du hjälp med persienner i Enskede eller i kringliggande Stockholmsområden så finns vi här för att hjälpa er. Vi utför mätning på plats och skräddarsyr hela processen utefter era behov.

Behöver du montera eller köpa nya persienner?

Vårt utbud av persienner innebär många olika färger och häftiga varianter. Inget fönster är det andra likt. Därför kan du måttanpassade persienner till just ditt fönster. Vi erbjuder klassiska persienner, fasadpersienner, träpersienner och mycket mer. Man kan välja om man vill få in ett visst ljusinsläpp eller inget alls.

Persienner skyddar från starka strålar och nyfikna ögon

Persienner är ett utmärkt sätt att skydda sig mot insyn eller stänga ute irriterande solljus. När du väljer persienner till din bostad eller företagslokal kan du välja mellan olika sorter och färger. Du kan välja mellan allt från vita standardpersienner till borstad aluminium. Vår hängivna personal har stor erfarenhet av persienner. Våga ställ frågan så ser vi till att du får ett rätt och riktigt svar!

Vi hjälper dig med reparation av persienner i Enskede

Vi utför inte bara installation av persienner, utan vi erbjuder även reparationer vid behov. Vårt sortiment av persienner är anpassat för alla sorters fönster och kommer i ett urval av lamellbredder.

Vårt kundlöfte

Alla våra persienner har en garanti på minst två år för att försäkra dig om en trygg köpresa, från inköp till installation. Våra installatörer lovar effektiv och expertmässig service vid leverans och montering, allt till ett konkurrenskraftigt pris. Våra persienner är en helhetslösning, det leder oftast till det bästa resultatet!

Hur beställer jag persienner i Enskede?

Välkommen till oss för en kostnadsfri offert om du behöver persienner i Enskede. Ring, maila eller fyll i formuläret så hjälper vi dig.

Kontakta oss